Vakopleidingen
nagelstyling bij
MajesticNails

Vakopleiding Acryl Stylist (6 dagen)

Soms zie je prachtige nagels en kan je alleen maar denken: “Wow, die wil ik ook!” En dan heb je ook nog mensen die net even iets anders denken: “Wow, die wil ik ook kunnen zetten!”

Ben jij nou zo iemand die in de laatste categorie valt? Dan is de Vakopleiding Acryl wellicht iets voor jou!

Nagelstyling is een vak apart. Het ziet er soms erg makkelijk uit, maar het vergt heel veel training en oefening. Naast de praktijk besteden we ook ruim aandacht aan de theorie. Het is namelijk erg belangrijk dat je weet hoe een natuurlijke nagel opgebouwd is en dat je ziekten en andere ongemakken kunt herkennen.

Tijdens onze trainingen beginnen we met het werken met acryl. Dit doen we om je meteen te leren te werken onder tijdsdruk. Acryl hardt namelijk uit zonder lamp in tegenstelling tot gel. Gel kan je blijven stileren totdat je deze uithardt in de geschikte lamp. Het is daarna heel erg moeilijk om te schakelen naar acryl.

Deze opleiding geeft je complete vakkennis. Je leert niet alleen nagels goed te zetten, maar ook hoe een natuurlijke nagel is opgebouwd, hoe je ermee omgaat, en daarnaast leer je ook om te gaan met je klanten en hoe je een salon runt.

Passie voor je vak en interesse in mensen zorgen ervoor dat je lang plezier hebt van jouw vakdiploma Nagelstyling Acryl.
Deze prive vakopleiding Acryl bestaat uit 6 lesdagen.

Vakopleiding Acryl

Nadat je de training met goed gevolg hebt doorlopen ontvang je een certificaat.

De trainingen zijn exclusief productpakket.
Ik stel graag met je een pakket op maat samen.